P1060015.JPG
 
Blacca.jpg
 
 

ALGEMENE WERKWIJZEN


Aan de hand van uw ideeën, mogelijkheden en eventueel uw eerste schets van het script, werken wij een realistisch en technisch uitvoerbaar productie-plan uit. Wij gebruiken onze ervaring om verhaal, cinematografie, locatie, en apparatuur dusdanig in te zetten dat zij uw persoonlijke video en zijn uiteindelijke doel dienen, hierbij speelt de kijkervaring van uw publiek een prominente rol.
Nadat we uw wensen besproken hebben sturen wij u het productie plan samen met de prijs indicatie.


Brandlangers verzorgen in volledige video-producties voor bedrijfsfilms, commercials, videoclips maar ook tal van andere audiovisuele content.


DIVERSE BRANDLANGERS


Naast de werkzaamheden als cinematograaf, regisseur, cameraman en video-editor bieden wij dankzij ons netwerk divers gespecialiseerde Brandlangers aan, om zo uw productie op maat gemaakte kwaliteiten te geven.

Als u bijvoorbeeld een animatie als intro wilt hebben, of andere illustraties nodig heeft. Wanneer u een uniek gecomponeerde audio-track wilt hebben of acteurs nodig heeft. In overleg kijken we per video wat er nodig is om het gewenste eind resultaat te behalen. Per definitie raden we voor de beste kwaliteit bij iedere productie onze licht/geluidsman

P1060018.JPG


VISIE
 

Sinds de uitvinding van van de filmcamera in 1894, werd een serie foto's gebruikt om een vloeiend bewegend beeld te creëren. Tijdens de eerste jaren werd dit medium als één bewegende foto gezien maar na de ontdekking van video-montage leerde men met meerdere opeenvolgende beelden samen één verhaal te vertellen.

Deze magische manier van verhalen vertellen is een millennium lang beoefend en in techniek en kennis gegroeid, hedendaags is de toegang tot video wereld wijd toegankelijk geworden, en zijn er ontelbaar veel manieren, formats en regels verzonnen.

Wij zien ieder project als een uniek verhaal waarbij zowel kennis, creativiteit en techniek van het ambacht moet worden inzetten.